Nytt år, nye muligheter!

Kjære reiselivsaktører i Magma Geopark,

Nylig ble området revalidert for fire nye år, og vi kan fortsatt presentere oss som en del av Magma UNESCO Global Geopark, den eneste UNESCO-destinasjonen i Rogaland og Agder!

Mandag 27. februar fra 10.00 til 12.00 har vi hyret inn Kristian L. Thomassen fra Falk Media. På en morsom og lærerik måte gir han oss enkle tips og triks for å lykkes med sosiale medier. Kurset vil bli digitalt. Hold gjerne av tiden i kalenderen så kommer det snart en invitasjon på e-post. 

Rett før jul i fjor arrangerte vi en samling på ærverdige Skåland Gjestegård på Moi. Her var ca 50 aktører fra hele regionen samlet i flotte omgivelser. Vi fikk servert god, lokal mat samtidig som vi lærte mer om området vi er en del av, og reiselivet i regionen. Skal vi lykkes med reisemålsutvikling er slike arrangement viktige. Vi må bli kjent med hverandre, UNESCO-området og heie hverandre frem. 

Prosjektet Magma UNESCO2030 løper til våren 2024 og hovedmålet vårt er å styrke reiselivet i regionen. Det gjør vi blant annet gjennom å utvikle digitale verktøy som gir dere som reiselivsaktører en lettere hverdag. Vi har fått på plass bilde- og videobank for området, mikrokursplattform og samlet statistikk som alle kan bruke i sitt daglige arbeid. 

Det er også valgt ut 20 turistfyrtårn, jevnt fordelt i alle UNESCO-kommunene. Enkeltvis og sammen med andre fyrtårn øker disse attraksjonen til geoparken, og gjør at våre besøkende blir lengre i området. I felleskap skal vi utvikle og markedsføre disse unike fyrtårnene!  

I tillegg skal prosjektet sørge for at området blir synlig på alle sentrale plattformer gjennom gode tekster, bilder og videomateriell. Vi jobber nå med å få enda bedre synlighet på Region Stavanger sine sider, vi har utarbeidet gode publiseringsplaner i sosiale medier og planlegger i disse dager en sterk tilstedeværelse på Norwegian Travel Workshop (NTW), Norges største reiselivsmesse.

Les mer om prosjektet, og få tilgang på verktøyene, her: www.magmaunesco2030.no
Ta gjerne kontakt om det det er ting du lurer på!

Frode Johannessen, prosjektleder
Magma UNESCO2030

Skroll til toppen