Referansegruppesamling på Skåland Gjestegård

Torsdag 10. november fra 12-16 var det tid for referansegruppesamling i Magma UNESCO 2030!

Denne gangen møttes vi på vakre Skåland Gjestegård på Moi og ble bedre kjent med lokale matprodusenter og lokale delikatesser. Ordfører i Lund kommune Magnhild Eia ønsket alle velkommen og Skåland Gjestegård fortalte en spennende historie om stedet. Vi fikk høre om Ollestad Kjøtt, Haugland Gård & Hage, Magma Geopark v/Ulf Tjåland, Bærekraft som virkemiddel v/Anita Alden, Synlighet v/Helene Holm og Solfrid T. Thanem. Frode Johannessen fortalte om prosjektstatus og veien videre. Digitaliseringsgruppen med Axel Jacobsen, Aleksander Egeli og Olivia Vestbøstad Støle fortalte om de digitale plattformene, fotokonkurranse, nyhetsbrev og statistikk – og det som kommer fremover. Dagen ble avsluttet med foredrag om den fantastiske eplehagen ved Lund Bygdemuseum og Kulturbank.

Skroll til toppen