Bli kjent tur – Del 1

Bli kjent tur – Del 1

 

23. mai 2022 var lokale reiselivsaktører på «Bli kjent med Magma UNESCO Global Geopark» tur fra Flekkefjord til Egersund. Vi startet dagen kl. 08 på Maritim Fjordhotell i Flekkefjord før turen gikk videre til dresinsykling og streetart-byvandring. Videre tok vi turen til Jøssingfjord hvor vi fikk omvisning på Jøssingfjord Vitenmuseum v/Bess Grastveit. Her fikk vi prøvesmake herlig lokalmat fra Geofood produsentene. Da vi ankom Sokndal var det tid for lunsj og omvisning på Sogndalstrand Kulturhotell med inspirerende historiefortelling.

 

Senere gikk turen til Egersund hvor det var tid for byvandring og omvisning på Egersund Chokoladefabrikk. Vi fikk også et innblikk i hva Coastal Adventures kan tilby gjester i vår region. Dagen avsluttet med fantastisk middag på Grand Hotell. En herlig dag hvor deltakerne virkelig fikk innblikk i mangfoldet som vi har å by på.

 

Skroll til toppen